Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lukáš Rohan - Mistrovství Evropy ve vodním slalomu 2021 - živě _ 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana.

Lukáš Rohan - Mistrovství Evropy ve vodním slalomu 2021 - živě _ 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana.. Самые новые твиты от lukáš rohan (@lukasrohan): Porazit davida a benjamina a stát s nimi je neskutečné, řekl pro web světového poháru lukáš rohan. Kanoista lukáš rohan ve finálové jízdě. Lukas rohan is a canoeist who competes internationally for czech republic. Po senzační finálové jízdě bere šestadvacetiletý kanoista na divoké vodě stříbrnou medaili.

V desetičlenném finále pojedou tereza knéblová, eva říhová, lukáš rohan, václav chaloupka a vojtěch heger. Kanoista lukáš rohan se stal prvním českým medailistou na olympijských hrách v tokiu. Navázal tak na stříbro z mistrovství evropy v pražské troji minulý rok. Český kanoista lukáš rohan na olympijských hrách v tokiu vybojoval první medaili české republiky. Hodina končila mnohdy nepřátelsky, po zvonění následovalo.

První česká medaile z Tokia! Kanoista Lukáš Rohan získal v ...
První česká medaile z Tokia! Kanoista Lukáš Rohan získal v ... from sport.rozhlas.cz
Lukáš rohan (born 30 may 1995) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. Hodina končila mnohdy nepřátelsky, po zvonění následovalo. Kanoista lukáš rohan i kajakářka kateřina minařík kudějová bez problémů postoupili do semifinále vodního slalomu na olympijských hrách v japonském tokiu. V umělém kanálu v troji dnes zvítězil i s dotykem hned v první brance finálové jízdy a napodobil sobotní triumf. Роган лукаш / rohan lukáš. Nadávky, fauly, rvačky, někdy do krve. Kanoista lukáš rohan zajel parádní finálovou jízdu a i přes jeden šťouch a dvousekundovou penalizaci si dojel pro stříbrnou medaili. Na zš jsme hráli fotbal téměř každý tv.

Navázal tak na stříbro z mistrovství evropy v pražské troji minulý rok.

Kanoista lukáš rohan ve finálové jízdě. He is from mělník, czech republic but lives and trains in prague. Kanoista lukáš rohan poprvé v kariéře vyhrál závod světového poháru ve vodním slalomu. Lukáš now competes solely in the c1 discipline. Kanoista lukáš rohan se stal prvním českým medailistou na olympijských hrách v tokiu. Po senzační finálové jízdě bere šestadvacetiletý kanoista na divoké vodě stříbrnou medaili. Lukáš rohan se rázem dostal do vedení probíhajícího finále i přes tu chybu. Kanoista lukáš rohan i kajakářka kateřina minařík kudějová bez problémů postoupili do semifinále vodního slalomu na olympijských hrách v japonském tokiu. Nadávky, fauly, rvačky, někdy do krve. 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. Lukáš rohan es un deportista checo que compite en piragüismo en la modalidad de eslalon. Kanoista lukáš rohan zajel parádní finálovou jízdu a i přes jeden šťouch a dvousekundovou penalizaci si dojel pro stříbrnou medaili. Porazit davida a benjamina a stát s nimi je neskutečné, řekl pro web světového poháru lukáš rohan.

From wikimedia commons, the free media repository. Kanoista lukáš rohan i kajakářka kateřina minařík kudějová bez problémů postoupili do semifinále vodního slalomu na olympijských hrách v japonském tokiu. Official biography for canoe slalom athlete lukas rohan, who competes for czech republic. Nadávky, fauly, rvačky, někdy do krve. V desetičlenném finále pojedou tereza knéblová, eva říhová, lukáš rohan, václav chaloupka a vojtěch heger.

Prachatický deník | Lukáš Rohan | fotogalerie
Prachatický deník | Lukáš Rohan | fotogalerie from g.denik.cz
Kanoista lukáš rohan měl v pražské troji hned dvojí důvod k oslavě. Lukáš rohan se rázem dostal do vedení probíhajícího finále i přes tu chybu. V desetičlenném finále pojedou tereza knéblová, eva říhová, lukáš rohan, václav chaloupka a vojtěch heger. Porazit davida a benjamina a stát s nimi je neskutečné, řekl pro web světového poháru lukáš rohan. Kanoista lukáš rohan poprvé v kariéře vyhrál závod světového poháru ve vodním slalomu. Po senzační finálové jízdě bere šestadvacetiletý kanoista na divoké vodě stříbrnou medaili. Vodní slalomář lukáš rohan (*30. Official biography for canoe slalom athlete lukas rohan, who competes for czech republic.

Facebook gives people the power to share and makes the.

Vodní slalomář lukáš rohan (*30. V japonsku vybojoval stříbrnou medaili. Роган лукаш / rohan lukáš. Самые новые твиты от lukáš rohan (@lukasrohan): Kanoista lukáš rohan i kajakářka kateřina minařík kudějová bez problémů postoupili do semifinále vodního slalomu na olympijských hrách v japonském tokiu. Kanoista lukáš rohan poprvé v kariéře vyhrál závod světového poháru ve vodním slalomu. Facebook gives people the power to share and makes the. Po senzační finálové jízdě bere šestadvacetiletý kanoista na divoké vodě stříbrnou medaili. Join facebook to connect with lukas rohan and others you may know. Kanoista lukáš rohan se stal prvním českým medailistou na olympijských hrách v tokiu. From wikimedia commons, the free media repository. V desetičlenném finále pojedou tereza knéblová, eva říhová, lukáš rohan, václav chaloupka a vojtěch heger. Kanoista lukáš rohan ve finálové jízdě.

Porazit davida a benjamina a stát s nimi je neskutečné, řekl pro web světového poháru lukáš rohan. Český kanoista lukáš rohan na olympijských hrách v tokiu vybojoval první medaili české republiky. Facebook gives people the power to share and makes the. Роган лукаш / rohan lukáš. Kanoista lukáš rohan poprvé v kariéře vyhrál závod světového poháru ve vodním slalomu.

Lukáš Rohan - HIKO SPORT s.r.o.
Lukáš Rohan - HIKO SPORT s.r.o. from www.hiko.cz
Český kanoista lukáš rohan na olympijských hrách v tokiu vybojoval první medaili české republiky. Kanoista lukáš rohan zajel parádní finálovou jízdu a i přes jeden šťouch a dvousekundovou penalizaci si dojel pro stříbrnou medaili. Ke stříbrné medaili přidal i jistotu olympijské nominace a může tak navázat na svého otce jiřího. Hodina končila mnohdy nepřátelsky, po zvonění následovalo. He is from mělník, czech republic but lives and trains in prague. Porazit davida a benjamina a stát s nimi je neskutečné, řekl pro web světového poháru lukáš rohan. 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. Kanoista lukáš rohan měl v pražské troji hned dvojí důvod k oslavě.

Official biography for canoe slalom athlete lukas rohan, who competes for czech republic.

Join facebook to connect with lukas rohan and others you may know. V desetičlenném finále pojedou tereza knéblová, eva říhová, lukáš rohan, václav chaloupka a vojtěch heger. Lukáš rohan se sice ve finálové jízdě jednou dotknul na čtvrté brance, i tak dojel ve skvělém čase 101,96 sekundy. Lukáš rohan es un deportista checo que compite en piragüismo en la modalidad de eslalon. From wikimedia commons, the free media repository. Lukas rohan is a canoeist who competes internationally for czech republic. Český kanoista lukáš rohan na olympijských hrách v tokiu vybojoval první medaili české republiky. V japonsku vybojoval stříbrnou medaili. V umělém kanálu v troji dnes zvítězil i s dotykem hned v první brance finálové jízdy a napodobil sobotní triumf. Kanoista lukáš rohan ve finálové jízdě. Student žurnalistiky zajímající se o aktuální dění ve světě. Kanoista lukáš rohan poprvé v kariéře vyhrál závod světového poháru ve vodním slalomu. Lukáš rohan se rázem dostal do vedení probíhajícího finále i přes tu chybu.